Case Lake Residence situate pe malul Lacului Siutghiol, în dreptul Insulei Ovidiu. Acestea sunt de tip P+1+Pod parțial circulabil, au o suprafaţă utilă de 115m² şi un teren proprietate în suprafaţă de 220m² » 120.000€ + TVA

Construcțiile sunt executate din stâlpi și grinzi din beton armat, zidărie din cărămidă interior/exterior, acoperiș țiglă Bramac. Termoizolația este din polistiren expandat de 10cm finisată cu decorativă colorată. Ferestrele sunt din PVC cu 5 camere, colorat în nunța stejarului auriu.

Pentru a fi la curent cu ultimele proiecte imobiliare ne puteți accesa pagina de Facebook.com/BlocurinoiConstantaMamaia

Descriere ansamblu

Atracția cheie a clubului Lake Residence este însăşi poziţionarea acestuia pe malul Lacului Siutghiol.
Accesul este facil şi de asemenea rapid indiferent dacă te îndrepţi spre Constanța sau către oraşul rezident al ansamblului, Ovidiu.
Indiferent de punctele cheie alese, staţiunea Mamaia, aeroportul internaţional Mihail Kogalniceanu, centrul oraşului Constanța, timpul acordat deplasării va fi redus datorită distanţelor mici.

Clipa de linişte…În parc
Un parc privat ce se desfăşoară pe o suprafaţă de aproximativ 7.000m² te invită la plimbare, jogging sau doar să citeşti o carte într-un loc umbrit de copaci şi înfrumuseţat cu plante şi flori, unde timpul petrecut va avea întotdeauna un caracter personal.
Poziţionarea parcului a fost strategic aleasă pentru a pune în evidență valoarea istorică a locului. Vino să vezi Castrele Romane ce conferă locului un suflu latin al perioadei imperiale. Malul lacului, locul liniştit, aerul curat, vor face parte din noul tău stil de viaţă: Lake Residence-clubul rezidenţial.

Teren în Lake Residence de vânzare
Loturile destinate construcțiilor în regie proprie din ansamblul Lake Residence au suprafețe începând cu 400m² (deschidere de 15m) și sunt de de două feluri:

  • cu deschidere la lac – 200€/m² + TVA
  • fără deschidere la lac – 150€/m² +TVA

Conform PUZ aprobat regimul de înălțime este de P+1, POT 45 %, CUT 1,2.

Address

Our Address:

Ovidiu Lake Residence

GPS:

44.2474435998, 28.5763671237

Telephone:
Email:

-