Marina Tower – un proiect imobiliar spectaculos în prim-planul cluburilor exclusiviste din Stațiunea Mamaia. Apreciezi cele mai fine plăceri ale vieții și vrei să te bucuri de un stil de viață rafinat? Pentru tine, am conceput Marina Tower, un proiect exclusivist ce poartă semnătura Alpha Builders.

Situat pe malul mării, între cele mai renumite cluburi din Mamaia, acest imobil cu 15 etaje de lângă Nuba Beach Club, este inspirat de vibe-ul zonei exclusiviste de clubbing de pe litoral și oferă o priveliște impresionantă asupra Mării Negre și Lacului Siutghiol.
Terasele generoase ce conturează designul exterior, adaugă un plus de dinamism și personalitate acestui imobil modern, în apartamentele căruia vei regăsi mai mult decât confortul dorit. Meriți tot ceea ce este mai bun, de aceea Marina Tower te întâmpină cu un lobby spațios și elegant, recepție 24/7 și servicii de valet parking.

Pentru prima dată în România, aici vei putea degusta vinurile exclusiviste de la Romanee-Conti și poți savura celebra vită Wagyu. Creăm pentru tine o adevărată oază de relaxare și sănătate la parterul Marina Tower. Sala modernă de fitness și centrul SPA cu saună și salină te vor răsfăța de fiecare dată. Conceptul unic cu arcade înalte și suprafețe vitrate mari oferă o energie unică.

Marina Tower este situat la 1 m de plajă, între cluburile din nordul stațiunii Mamaia precum: Nuba Beach Club, Breeze, LOFT Club, EGO Club, Fratelli Beach & Club. În imediata apropiere se regăsesc unele dintre cele mai atractive plaje din Mamaia, precum Cabo Beach sau Plaja H2O, numeroase restaurante și baruri cu program estival și program permanent.

Apartamente disponibile în cadrul Marina Tower: 2 camere, suprafețe de la 53m² utili + 19m² balcon (82m² construiți) – prețuri începând de la 167.000€ pentru plata integrală sau 219.000€ pentru plata în tranșe. Prețurile afișate nu includ TVA.

Pentru a confirma disponibilitatea apartamentului dorit ne puteți contacta telefonic la: 0727942595

*Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare! Suprafețele apartamentelor pot suferi modificări +/- 5% după măsurătorile cadastrale.

Adresa

Adresă::

Marina Tower - Stațiunea Mamaia

Telefon: